Krabbe Food & Konsulentværket

- Konsulentværket ApS - Foto Krabbe logo e1693300814480 - Krabbe Food & Konsulentværket

Bålmad. Teamudvikling. Nærvær

Kom tættere på hinanden og kom tættere på naturen

Erhvervspsykologisk rådgiver Line Mollerup fra KonsulentVærket inviterer sammen med kok Jesper Krabbe fra Krabbe Food til en dag med fokus på at styrke den psykologiske tryghed i jeres team – jeres nærvær og samarbejde.

Vi er i naturen og vi bruger naturen. Vi laver mad sammen over bål – af råvarer, der er i sæson og så har vi ærlige og nærværende samtaler om vores samarbejde og arbejdsliv. Om det der er godt, om det der kan være svært og om hvordan vi kan blive stærkere sammen. Det handler om at komme tilbage til naturen, til roen og det simple – langt væk fra mødelokalet og computeren. Om at tilberede og smage fantastisk mad. Om at se jer selv og hinanden på nye måder – og om at styrke sammenhold og samarbejde.

Hvor og hvordan?

Vi bruger en dag eller to sammen på Jesper Krabbes nedlagte gård i udkanten af Klosterheden, hvor du sammen med dine kollegaer og kok Jesper Krabbe forbereder og tilbereder en lækker menu tilpasset sæsonens råvarer. Vi spiser midt i naturen rundt om bålet, hvis vejret er med os. Og ellers rykker vi ind i den gamle godstogvogn og tænder op i brændeovnen.

Undervejs guider erhvervspsykologisk rådgiver Line jer til at lære hinanden at kende på en ny og vedkommende måde. Med udgangspunkt i det I har brug for, arbejder vi med forskellige erhvervspsykologiske værktøjer, øvelser og greb, hvor I får nye erkendelser om jer selv, hinanden og jeres team. I lærer mere om hvad der skaber mening for jer – og bliver styrket som enkeltpersoner og som gruppe.

Kokken

Jesper Krabbe, Krabbe Food

Jeg er kok og har arbejdet i køkkener med meget højt niveau.

Efter at have været 5 år på Henne Kirkeby Kro som souschef – og opnået 2 Michelin-stjerner – har jeg besluttet mig for at springe ud i det. Jeg vil tilbage til de rødder, jeg havde glemt. Jeg vil lave mad over bål. Jeg vil dele min passion for naturen med andre mennesker og nyde madlavning gennem leg og fællesskab.

Min drøm er at komme tilbage til der, hvor det hele startede. Jeg vil tilbage til det Vestjylland jeg kommer fra og er opvokset i. Og jeg vil tilbage til der, hvor maden kommer fra, tilbage til jorden, havet, himlen og ilden.

Rådgiveren

Line Mollerup, Konsulentværket

Jeg er erhvervspsykologisk rådgiver og har gennem mange år arbejdet med udviklingen af mennesker, teams og virksomheder, både i det offentlige og det private – og hjulpet dem med at finde hinanden, finde motivationen, balancen og meningen i arbejdet og arbejdslivet.

Jeg vil gerne skabe et rum hvor vi har vedkommende og ærlige samtaler med hinanden. Samtaler om hvad der er vigtigt for os – og samtaler hvor vi lærer os selv og hinanden at kende på vigtige måder. Det rum kan vi skabe i naturen, rundt om bålet – langt væk fra de vante omgivelser.

Når vi kender os selv og hinanden, har vi det bedste fundament for at have det godt – og skabe et liv i balance med overskud og motivation til at skabe, udvikle og lykkes.
At understøtte og guide teams i denne proces, at se dem udvikle sig og finde hinanden – dét er det, der skaber mening for mig.

Er I klar til at komme tættere på hinanden, på naturen og det der giver mening?

Ring eller skriv til os på tlf. 60 13 26 70 eller på linemollerup@icloud.com

Vi kan tilpasse længde af arrangement, tidspunkter & indhold efter det I har brug for.
Derudover kan vi arrangere overnatning for jer, I siger bare til.