Om os

Hos KonsulentVærket er vores ambition at understøtte, styrke og udvikle det enkelte menneske, det enkelte team og hele arbejdspladsen – og skabe meningsfulde samt givende trivsels- og udviklingsforløb og oplevelser. Med udgangspunkt i den nyeste forskning og med erhvervspsykologiske teorier og konkrete værktøjer, skræddersyr vi den proces og dét forløb, der giver jer, det I har brug for.

VORES LØFTE

Faglighed & læring

Når du samarbejder med os, kan du forvente høj faglig viden indenfor HR og det erhvervspsykologiske område. 
Vi har mange års erfaring fra både den private og offentlige sektor, en stor faglig værktøjskasse og gør os altid umage for at formidle og bruge forskning og teori, så det bliver konkret, giver værdi for den enkelte og tilpasses den kontekst samt målgruppe vi arbejder med. Altid med fokus på overførsel af læring og forankring i praksis.

Tid & ordentlighed

Vi måler vores succes ud fra den forskel vi gør – for forretningen, for hele arbejdspladsen, for teamet og for det enkelte menneske. Derfor tager vi os altid god tid til alle opgaver og tilbyder gerne et ekstra møde, (uden beregning) hvis der er behov for det.

Forberedelse & opfølgning

For at løse den enkelte opgave på bedst mulig vis, kræver det indgående viden om og forståelse for historik, kultur, organisation og behov. Ligesom det kræver et særligt fokus på hvordan vi bedst hjælper videre efter vi har sluppet opgaven. Derfor sætter vi en ære i at gøre vores forarbejde ordentligt og specialdesigne alle processer og forløb efter behov, målgruppe og kontekst. Og vi tilbyder altid opfølgende møder, hvor vi kommer med anbefalinger til den videre proces.

Line Mollerup Andersen

Jeg har haft en lang karriere i oplevelses- og restaurationsbranchen, er uddannet i erhvervspsykologi og strategisk kommunikation og har tidligere arbejdet som rekrutteringskonsulent, udviklingskonsulent, HR-partner, chefkonsulent, HR-leder & erhvervspsykologisk rådgiver i både det private og det offentlige. Jeg har stor erfaring med at designe oplevelser, workshops samt trivsels- og teamudviklingsforløb for leder- og medarbejderteams. Ligesom jeg har arbejdet med individuel specialist- og lederudvikling både gennem sparringsforløb og facilitering af udviklingsnetværk.

Derudover er jeg certificeret i flere person- & teamprofileringsværktøjer og har stået for succesfulde rekrutteringer og onboardingforløb for ledere og specialister fra private virksomheder og offentlige organisationer.

Jeg har et stort fokus på altid at opbygge tillidsfulde og respektfulde relationer i alle mine processer, forløb og samarbejder – og tilpasse min rådgivning og indsats efter de mennesker jeg arbejder med, de individuelle behov der er, den specifikke branche samt kontekst og altid med et blik for den større organisatoriske sammenhæng og kobling.

om os - Konsulentværket ApS - Skaermbillede 2023 09 18 kl. 13.49.15 - Om os
om os - Konsulentværket ApS - Karoline - Om os

Karoline Strand Franchi

Jeg er uddannet cand.psych fra Syddansk Universitet og har efterfølgende taget en autorisationsuddannelse, og er autoriseret af Psykolognævnet.

Jeg har stor erfaring med behandling, undervisning, sparring og supervision fra arbejde som behandlingsansvarlig psykolog, ledende psykolog, fagkoordinator og netværkskoordinator. Med en ressourcefokuseret tilgang har jeg specialiseret mig i at hjælpe medarbejdere på alle niveauer af en organisation med at skabe forandring og bevægelse. Ligesom jeg med min erfaring fra arbejdet som ledende psykolog og fagkoordinator har blik for at sikre faglig kvalitet i det forløb, som vi i samarbejde tilrettelægger ud fra jeres behov. 

Jeg har desuden min egen praksis hvor jeg tilbyder individuel behandling, supervision, undervisning og rådgivning.