Fionia Gastro & Konsulentværket

- Konsulentværket ApS - Foto Skovsgaard logo e1693301579397 - Fionia Gastro & Konsulentværket

Bålmad. Teamudvikling. Nærvær

Kom tættere på hinanden og kom tættere på naturen

Erhvervspsykologisk rådgiver Line Mollerup fra KonsulentVærket og kok Christian Tørring fra Fionia Gastro inviterer til en dag med fokus på at styrke den psykologiske tryghed i jeres team – jeres nærvær og samarbejde.

Vi er i naturen, og vi bruger naturen. Vi laver mad sammen over åben ild – af råvarer, der er i sæson, og så har vi ærlige og nærværende samtaler om vores samarbejde og arbejdsliv. Om, det der er godt, om det der kan være svært, og om hvordan vi kan blive stærkere sammen. Det handler om at komme tilbage til naturen, til roen og det simple – langt væk fra mødelokalet og computeren. Om at tilberede og smage fantastisk mad rundt om bålet. Om at se jer selv og hinanden på nye måder – og om at styrke sammenhold og samarbejde.

Hvor og hvordan?
Vi bruger en dag eller to sammen i de fantastiske omgivelser ved Naturdestination Skovsgaard på Langeland i udkanten af Konabbe skov, hvor du sammen med dine kollegaer og kok Christian Tørring forbereder og tilbereder en lækker menu tilpasset efter sæsonens råvarer. Vi spiser midt i naturen rundt om bålet, hvis vejret er med os. Og ellers rykker vi ind i den gamle forpagterbolig og tænder op i brændeovnen.

Undervejs guider erhvervspsykologisk rådgiver Line Mollerup jer til at lære hinanden at kende på en ny og nærværende måde. Med udgangspunkt i det, I har brug for, arbejder vi med forskellige erhvervspsykologiske værktøjer, øvelser og greb, hvor I får nye erkendelser omkring jer selv, hinanden og jeres team. Og I lærer mere om, hvad der skaber mening for jer – og bliver styrket som enkeltpersoner og som gruppe.

Kokken

Christian Tørring, Fionia Gastro

Drømmen om at være selvstændig er kommet snigende med årene, og derfor har jeg i januar 2023 startet virksomheden Fionia Gastro.

Jeg er udlært kok og fødevareteknolog og har arbejdet i det Københavnske restaurationsmiljø i mere end 10 år. De sidste 10 år har basen været Svendborg og de gastronomiske udfordringer er blevet løst hos Stella Maris, Løgismose, Avernax Festival mm.

Fionia Gastro er startet ud fra et ønske om at bruge de forskellige kompetencer, jeg har tilegnet mig igennem de sidste 20 år, hvor jeg har arbejdet professionelt med gastronomi. Derfor tilbyder jeg også et bredt udvalg af ydelser, der allesammen er funderet i gastronomien – heriblandt catering, gastronomisk udvikling, teambuilding og kokkeskoler.

Rådgiveren

Line Mollerup, Konsulentværket

Jeg er erhvervspsykologisk rådgiver og har gennem mange år arbejdet med udviklingen af mennesker, teams og virksomheder – både i det offentlige og det private – og hjulpet dem med at finde hinanden, finde motivationen, balancen og meningen i arbejdet og arbejdslivet.

Jeg vil gerne skabe et rum, hvor vi har vedkommende og ærlige samtaler med hinanden. Samtaler om hvad der er vigtigt for os – og samtaler, hvor vi lærer os selv og hinanden at kende på vigtige måder. Det rum kan vi skabe i naturen, rundt om bålet – langt væk fra vores vante omgivelser.

Når vi kender os selv og hinanden, har vi det bedste fundament for at have det godt – og skabe et liv i balance med overskud og motivation til at skabe, udvikle og lykkes.

At understøtte og guide teams i denne proces, at se dem udvikle sig og finde hinanden – dét er det, der skaber mening for mig.

Er I klar til at komme tættere på hinanden, på naturen og det der giver mening?

Ring eller skriv til os på tlf. 60132670 eller på linemollerup@icloud.com

Vi kan tilpasse længde af arrangement, tidspunkter og indhold efter det, I har brug for.
Derudover kan vi arrangere overnatning for jer, I siger bare til.