Referencer

Vores kunder siger…

Berith Bonnesen

Skoleleder, Næsby Skole

Jeg har flere gange benyttet mig af Lines kompetente rådgivning for vores lederteam. Da det har en virksom effekt på vores ledelse, mødes vi én gang om året for fornyet rådgivning. Jeg har gennem årene kendt mange konsulenter – og jeg kunne ikke ønske mig en bedre end Line.

Inden vi har vores dag med Line, aftaler vi, hvad vi har brug for at få sparring på og derefter udformer hun et program, som hun er fleksibel med på selve dagen, hvis der dukker andet op undervejs.

På vores sidste møde arbejdede vi med følgende:
(som et eksempel på, hvor meget man når på en dag sammen med Line)

  • Effektiv mødepraksis (med opfølgning fra sidst)
  • Formål og retning (mission og vision). Hvilken skole vil vi skabe?
  • Strategi og fokusområder
  • Ledelsesmæssige værdier
  • Værdibaseret ledelse om udgangspunkt for personaleudvikling og de svære samtaler
  • Styrkelse af vores lederteam.

 

De gode samtaler, øvelser og input sådan en dag gør, at man går løftet derfra som team, og vores team som ellers er godt sammentømret, blev endnu tættere i samarbejdet.
I løbet af en dag sammen med Line, føles det, som hun hele tiden har en hånd under teamet. Hun guider, kommer med teorier og erfaringer, rådgiver både overordnet og helt konkret. Ud over Lines store viden på området og gode evne til at formidle, er hun et behageligt menneske, som det er nemt at have tillid til.

Så jeg kan med stor respekt for Line og hendes arbejde varmt anbefale hende till alle former for ledelsesrådgivning og sparring.

om os - Konsulentværket ApS - logo header - Referencer

Solveig Christiansen

Sundheds- og ældrechef

Som ny chef for en ledergruppe på 24 ledere stod det mig hurtigt klart, at ledergruppen var fragmenteret og forslået efter turbulente år forud med flere chefskifte, samt eftervirkninger af Corona-årene med virtuelle møder i ét væk.

Jeg rakte ud til Line Mollerup for at få hjælp til at få samlet ledergruppen og få genskabt et grundlag for at skabe psykologisk tryghed i gruppen. Line har med sin professionelle tilgang formået at hjælpe mig, og hjælpe lederne, med at få klarhed over hvad vi skal yde hver især for at skabe grundlaget for psykologisk tryghed i vores gruppe. Med teori, gruppearbejde på kryds og tværs, svære snakke om elefanten i rummet og en hel masse gejst har Line fået skubbet os den rigtige vej.

Vi arbejder stadig med de ting Line har lært os og er bevidste om at den psykologiske tryghed og åbenhed er noget vi skal værne om og have et vedvarende fokus på.

Jeg vil på det varmeste anbefale Line til at hjælpe med at udvikle ledere og medarbejdere for at sikre et godt og trygt arbejdsmiljø for begge parter.

om os - Konsulentværket ApS - logo tekst cmyk 01 - Referencer

Mads Hemmingsen

Læge og personaleansvarlig

I forbindelse med vores årlige sommerarrangement, havde vi i år allieret os med Line og Christian fra Konsulentværket & Fionia Gastro, og det har vi ikke fortrudt.

Teamsamarbejdet udendørs fungerer supergodt, fremfor katedral undervisning i et varmt lokale hvor alles ansigt er rettet mod et lærred – og vores snakke i grupperne og i plenum, blev meget mere vedkommende for alle.

Line førte os trygt og sikkert igennem nogle timer med fokus på trivsel og værdier for vores virksomhed, med respekt for det der kunne være følsomt – hvorefter Christian tog over, og demonstrerede vigtigheden for samarbejde, når der skal laves lækre retter.

Det var en super god dag, hvor alle i firmaet fik talt meget mere med hinanden, end hvis vi blot havde haft undervisning inde og efterfølgende spist på en restaurant.

Vi sender de varmeste anbefalinger til Line og Christian

Lægerne Lærkevej

Læs mere om vores team- og virksomhedsarrangementer med fokus på erhvervspsykologisk teamudvikling, teamoplevelser og god mad i fede omgivelser.

Afdelingsleder

Stor, dansk kommune

Det har været et enormt givende og lærerigt forløb for mig, at have ledersparringer med Line.

Jeg har gennem forløbet udviklet mig meget og fundet frem til mig selv og mine værdier igen. Jeg fik under vores sessioner gode spørgsmål jeg kunne reflektere over, som satte tankeprocesser i gang hos mig. Vigtigst af alt blev jeg mødt med en stor forståelse og anerkendelse af, at det var naturligt at min krop reagerede ud fra den situation jeg stod i, som hurtigt gjorde at jeg fik et trygt rum at kunne tale i.

Jeg fik hjemmeøvelser fra session til session, som virkede beroligende på mit nervesystem og fra gang til gang fik min krop det bedre og jeg kunne tænke mere og mere klart.

Undervejs i forløbet har jeg arbejdet med mig selv og mine ønsker for mit liv og karriere. Nu står jeg et sted, hvor jeg helt reelt kan sige at jeg glæder mig til hver dag og hvad den byder. Jeg står stærkere og har redskaber med mig jeg kan tage med mig videre. Og jeg er blevet meget klar på hvad der skal være til stede på min arbejdsplads, for at jeg kan trives og vokse.

Nanna Kjær

Distriktsleder, Sygeplejen

Da jeg som leder trådte ind i en ny personalegruppe og i de første par måneder blev klar over, at gruppen var forslået og havde kørt i kampberedskab og nødberedskab i flere år, var jeg forpligtiget til at reagerer. I denne gruppe, var jeg slet ikke i tvivl om, at jeg havde brug for ekstern hjælp til at vende skuden.

Line fra Konsulentværket blev kontaktet, sat ind i sagen og gik til opgaven struktureret. Line dissekerede hurtigt de historiske og nuværende udfordringer – og fremlagde et forløb som både personalet og jeg kunne se os i.

Det har været medskabende til, at medarbejderne har haft mulighed for:

  • At blive de-briefet i trygge rammer
  • At få vinklet deres udfordringer til et kommende fremtidsperspektiv
  • At få lagt grundelementerne og få værktøjer til at kunne arbejde videre med deres fælles arbejdsmiljø
  • At lave udviklingsmål i retning af kommende ny organisering

Jeg er som leder i processen blevet understøttet i planlægning, grebet i mine frustrationer og klædt på til opgaven og min videre proces med gruppen. Line skal derfor have min største anbefaling med sig på sin videre rejse.

om os - Konsulentværket ApS - logo tekst cmyk 01 - Referencer